5.2.2018

FiCom Forum, digitaaliseen tulevaisuuteen ja sen ilmiöihin pureutuva seminaari järjestetään keskiviikkona 23.5.2018 Marina Congress Centerissä Helsingissä. Tällä kertaa seminaarin teemana on tekoäly. Tutustu seminaariohjelmaan!

Kaikille yhteisen, digitaalista tulevaisuutta käsittelevän sisällön lisäksi seminaarissa on valittavana kaksi kiinnostavaa sisältöpolkua: TV tänään tarjoaa avauksia television ja sisältöjen maailmasta ja ICT tänään keskittyy mm. 5G:n mahdollisuuksiin ja älyliikenteeseen. Molemmissa sisältöpoluissa nostamme esille tekoälyn tuomia uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Puhujina ovat mm. elinkeinoministeri Mika Lintilä, Tekoäly - matkaopas johtajalle -kirjan tekijä Antti Merilehto, SUPO:n päällikkö Antti Pelttari sekä Viaplayn CEO Alexander Bastin. Puheenvuoroja seuraavissa paneelikeskusteluissa haastetaan Suomea säilyttämään asemansa digi-infran suunnannäyttäjänä sekä ruoditaan tulevaisuuden teknologioiden vaikutusta sisältöliiketoimintaan.

Päivän päättää molempien sisältöpolkujen osallistujille yhteinen paneelikeskustelu otsikolla "Millaisen yhteiskunnan rakennamme tekoälyn avulla?" Keskustelemassa teemajohtaja Johannes Koponen (Demos Helsinki), professori Liisa Välikangas (Aalto-yliopisto), toimitusjohtaja Mikael Jungner (Kreab) ja toimitusjohtaja Jarkko Huhtaniitty (HP Finland).

Ainutlaatuinen vuoropuhelu- ja verkostoitumisalusta

FiCom Forum tarjoaa suomalaisen ICT-ja sisältöalan arvoverkon toimijoille ainutlaatuisen vuoropuhelu- ja verkostoitumisalustan rakentavan yhteistyön luomiseen. Seminaaripäivän jälkeen on erinomainen mahdollisuus ajatusten vaihtoon ja verkostoitumiseen keväisen buffetin ja virvokkeiden äärellä.

Ilmoittaudu nyt - nähdään FiCom Forumissa!FiCom Forumin ilmoittautumishinnat

Puhujat 2018

 

FiCom Forum -rekisteriseloste

Katja Laine, televisioasiat ja viestintä @FiCom

Seuraa Katjaa Twitterissä: https://twitter.com/KatjaMLaine