FiCom Forum, digitaaliseen tulevaisuuteen ja sen ilmiöihin pureutuva seminaari järjestetään keskiviikkona 23.5.2018 Marina Congress Centerissä Helsingissä. Tällä kertaa seminaarin teemana on tekoäly.

Kaikille yhteisen, digitaalista tulevaisuutta käsittelevän sisällön lisäksi seminaarissa on valittavana kaksi kiinnostavaa sisältöpolkua: TV tänään tarjoaa avauksia television ja sisältöjen maailmasta ja ICT tänään keskittyy mm. 5G:n mahdollisuuksiin ja älyliikenteeseen. Molemmissa sisältöpoluissa nostamme esille tekoälyn tuomia uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Päivän päättävän, molempien sisältöpolkujen osallistujille yhteisen paneelikeskustelun otsikko on "Millaisen yhteiskunnan rakennamme tekoälyn avulla?" Keskustelemassa teemajohtaja Johannes Koponen (Demos Helsinki), professori Liisa Välikangas (Aalto-yliopisto), toimitusjohtaja Mikael Jungner (Kreab) ja toimitusjohtaja Jarkko Huhtaniitty (HP Finland).

Seminaarin avauspuheenvuoron pitää elinkeinoministeri Mika Lintilä ja juontajana toimii viime keväältä tuttu Tarja Virolainen ERA Contentista.

Ainutlaatuinen vuoropuhelu- ja verkostoitumisalusta

FiCom Forum tarjoaa suomalaisen ICT-ja sisältöalan arvoverkon toimijoille ainutlaatuisen vuoropuhelu- ja verkostoitumisalustan rakentavan yhteistyön luomiseen. Seminaaripäivän jälkeen on erinomainen mahdollisuus ajatusten vaihtoon ja verkostoitumiseen buffet-illallisen merkeissä.

FiCom Forum 2018 -ohjelma julkaistaan pian. Hyödynnä ennakkoilmoittautujan Early Bird -hinta jo nyt!

FiCom Forumin ilmoittautumishinnat

FiCom Forum 2018 -ohjelma (tulossa pian!)

Puhujaesittelyt (tulossa pian!)

FiCom Forum -rekisteriseloste

Katja Laine on viestinnän ja televisioasioiden koordinaattori FiComissa.

Seuraa Katjaa Twitterissä: https://twitter.com/KatjaMLaine