Merkitse 13.5.2019 kalenteriisi! Tapaamme silloin Marina Congress Centerissä vuosittaisen digitaaliseen tulevaisuuteen ja sen ilmiöihin keskittyvän FiCom Forum -seminaarin merkeissä.

FiCom Forumin teemana on tällä kertaa Eurooppa ja digitaalinen tulevaisuus. Puheenvuoroissa pureudutaan mm. Suomen kesällä 2019 käynnistyvän EU-puheenjohtajuuden teemoihin ja siihen, mikä on digialan merkitys EU-sisämarkkinoilla.

Seminaarin avauspuheenvuoron pitäjäksi olemme kutsuneet Euroopan investointipankin varapääjohtajan Alexander Stubbin.

FiCom Forum 2018 keskittyi tekoälyyn. Seminaari oli menestys: paikalla oli yli 150 ICT- ja sisältöalan ammattilaista seuraamassa ajankohtaisia puheenvuoroja ja ajatuksia herättäviä paneelikeskusteluita. Kiitos mukana olleille puhujille, sponsoreille ja aktiiviselle yleisölle! Tutustu FiCom Forum 2018 -seminaarin antiin.

Ainutlaatuinen vuoropuhelu- ja verkostoitumisalusta

FiCom Forum tarjoaa suomalaisen ICT-ja sisältöalan arvoverkon toimijoille ainutlaatuisen vuoropuhelu- ja verkostoitumisalustan rakentavan yhteistyön luomiseen. Seminaaripäivän jälkeen osallistujilla on erinomainen mahdollisuus ajatusten vaihtoon ja verkostoitumiseen keväisen buffetin ja virvokkeiden äärellä.

FiCom Forumin ilmoittautumishinnat

Tämä aihe liittyy

Katja Laine, televisioasiat ja viestintä @FiCom

Seuraa Katjaa Twitterissä: https://twitter.com/KatjaMLaine