DNA toimittaa Veikkaukselle Suomen suurimman yrityskohtaisen verkon

DNA on voittanut kilpailutuksen Veikkauksen peliverkon toimittajasta. Toimipisteiden lukumäärässä mitattuna Veikkauksen tuleva verkko on Suomen suurin yrityskohtainen verkko: laaja ja maan kattava peliverkko kattaa yhteensä lähes 7000 Veikkauksen myyntipaikkaa.

DNA:n ja Veikkauksen yhteistyö syvenee uuden sopimuksen myötä merkittävästi. Veikkaus on ollut DNA:n asiakas jo vuodesta 2015 alkaen omien pelisaliensa verkon osalta.

”Olemme ylpeitä siitä, että Veikkaus valitsi DNA:n vaativan verkkopalvelun toimittajaksi. DNA:lla on vahvaa kokemusta vaativien verkkoratkaisujen toimittamisesta Suomessa ja kansainvälisesti, ja tulemme toteuttamaan myös tämän toimituksen ensiluokkaisesti", toteaa DNA:n myyntijohtaja Kenneth Grönroos.

Veikkauksen tuleva peliverkko täyttää uusimmatkin tekniset ja tietoturvaan liittyvät vaatimukset, ja se on moderni ja kehittyvä alusta myös Veikkauksen tuleville pelikehityksen tarpeille.

”Luotettavuus on ensiarvoisen tärkeää kaikessa pelitoiminnassamme. Yhtenäistämällä koko maan kattavan peliverkkomme tietoliikenneyhteydet mahdollistamme osaltaan myyntipaikkojemme digitalisointia sekä edistämme asiakkaiden tunnistautumismahdollisuuksia. Häiriöttömät yhteydet ovat nyt sovitun yhteistyömme keskeinen liiketoiminnallinen lähtökohtana”, Veikkauksen ICT-infrapalveluista ja palvelutuotannosta vastaava johtaja Timo Paajanen sanoo.

Palveluiden toimitus aloitetaan alkuvuoden aikana testauksilla ja pilotoinnilla. Toimipisteet kytketään yhtenäiseen verkkoon vaiheittain niin, että ensimmäiset toimipisteet kytketään huhtikuun 2019 aikana.

Veikkauksen ja DNA:n sopimus on nelivuotinen.

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2017 oli 886 miljoonaa euroa ja liiketulos 124 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.