Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja Maanantai on todellisuuden rajoja venyttävä komedia tavallisista ihmisistä, jotka törmäävät ihmeisiin

Elokuussa ensi-iltansa saavan komediasarjan tähtinä nähdään laaja ja monipuolinen joukko Suomen kärkinäyttelijöitä. Samuli Valkaman ohjaaman sarjan kuvaukset alkavat tänään.

Elisa Viihteen alkuperäissarja Maanantain kuusi jaksoa kertovat kukin oman, itsenäisen tarinansa. Komediasarjassa näyttelee sekä tuttuja tähtinäyttelijöitä että tuoreempia kasvoja. Mukana ovat mm. Jussi Vatanen, Jarkko Niemi, Pihla Penttinen, Matleena Kuusniemi, Antti Virmavirta, Ulla Tapaninen, Amos Brotherus, Julia Lappalainen, Shirly Karvinen, Aamu Milonoff ja Elias Westerberg.

Maanantai kutsuu katsojat tilanteisiin, joissa tavallinen arki saa odottamattoman käänteen ja nyrjähtää sen seurauksena sijoiltaan absurdeillakin tavoilla. Sarjan ovat TACK Filmsille luoneet Cannes-, Kultainen Venla - ja Jussi-menestystä saaneet pitkän linjan käsikirjoittajat John Lundsten ja Melli Maikkula

‒ Maanantai-sarjan tyyli puhkuu ihanaa outoutta, jota on kiehtovaa päästä toteuttamaan. Tavoittelemme mahdollisimman elokuvallista lopputulosta, kertoo ohjaaja Samuli Valkama, jonka aiempia ohjauksia ovat mm. Saattokeikka- ja Hulluna Saraan -elokuvat, viihdesarja Putous sekä Elisa Viihteen alkuperäissarja Kolmistaan. 

‒ Olemme todella iloisia päästessämme luomaan Elisa Viihteen kanssa Maanantaita. Halusimme luoda aidosti erilaisen komediasarjan. Maanantain jaksot voi katsoa itsenäisinä tai peräkkäin, jolloin koko sarjasta muodostuu oma, yllättävä pienoistodellisuutensa. Olemme äärettömän ylpeitä koko tiimistä ja iloisia siitä, että he lähtivät mukaan toteuttamaan tätä kunnianhimoista sarjaa. Erityiskiitos kuuluu näkemykselliselle ohjaajallemme Samuli Valkamalle sekä kotimaista kärkeä edustavalle näyttelijäkaartillemme, kommentoivat sarjan käsikirjoittaneet ja tuottaneet John Lundsten ja Melli Maikkula.

‒ Alkuperäissarjamme ovat nousseet Elisa Viihteen suosituimmiksi sisällöiksi – vuonna 2018 Elisa Viihde Aition katsotuimmat sarjat olivat kaikki alkuperäissarjojamme. On hienoa tuoda asiakkaillemme lahjakkaiden ja palkittujen tekijöiden luoma omaperäinen Maanantai-sarja, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 13 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Ivalo, Bullets, Sipoon herttua, Jättekiva, Kolmistaan, Downshiftaajat ja Konttori. Vuoden 2019 uusista alkuperäissarjoista on aiemmin julkistettu rikosdraama Kaikki synnit ja vakoojatrilleri Nyrkki.

Tervetuloa todellisuuden hauskemmalle puolelle!

Sarjan tiedot

Ohjaus
Samuli Valkama

Vastaavat tuottajat
John Lundsten ja Melli Maikkula

Käsikirjoitus
John Lundsten ja Melli Maikkula

Genre
Komedia

Tuotantoyhtiö
TACK Films

Tuotanto
Elisa Viihde

Näyttelijät

Aamu Milonoff
Amos Brotherus
Antti Virmavirta
Elias Westerberg
Iikka Forss
Jari Pehkonen
Jarkko Niemi
Jarkko Pajunen
Jere Ristiseppä
Julia Lappalainen
Jussi Vatanen
Lassi Jämsä
Lotta Lindroos
Matleena Kuusniemi
Nicke Lignell
Niina Koponen
Pihla Penttinen
Pirkko Hämäläinen
Saara Kotkaniemi
Sanna Saarijärvi
Satu Silvo
Shirly Karvinen
Taisto Oksanen
Teijo Eloranta
Tommi Liski
Ulla Tapaninen
Vilma Sippola


Aitio on Elisa Viihteen oma ohjelmakirjasto, josta kuka tahansa voi katsoa elokuvia ja sarjoja kiinteällä kuukausimaksulla rajoituksetta. Vuonna 2013 lanseerattu ohjelmakirjasto tarjoaa laajimman valikoiman kotimaisia elokuvia ja klassikkosarjoja sekä useita Elisa Viihteen alkuperäissarjoja. 

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki, mitä viihtymiseen tarvitset – alkuperäissarjoja, eniten kotimaisia elokuvia, kansainvälisiä uutuuselokuvia, kattava tv-ohjelmatarjonta ja urheilua, jota et muualta näe. Palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluita, videovuokraamo sekä maksu-TV-paketteja. Elisan viihdepalveluista nauttii yli 300 000 kotitaloutta. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro. Tarjoamme myös digitaalisia palveluita kansainvälisille markkinoille. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtajana Elisa on edelläkävijä uusien verkkoteknologioiden ja -innovaatioiden, kuten 5G:n, kehittämisessä. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 185 000. Liikevaihto vuonna 2018 oli 1,83 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 800. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj