Joustava työkulttuuri ja yhteistyö siivittivät Elisan jälleen yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista

Great Place to Work Finlandin tuore tutkimus kertoo, että Elisa on jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista. Elisa sijoittui suurten yritysten sarjassa toiselle sijalle. Kiitos menestyksestä kuuluu kaikille elisalaisille.

Suomen parhaat työpaikat -listaus perustuu Great Place to Work -organisaation tutkimukseen, jossa suurin painoarvo on työntekijöiden kokemuksella työpaikastaan. Suomen 2. parhaassa työpaikassa Elisassa henkilöstö arvostaa erityisesti joustavuutta työn tekemisen tavoissa.

– Me Elisalla näemme, että joustoa löytyy, kun on tahtoa. Eri tehtävissä työn vaatimukset ovat erilaiset, mutta jokaisessa työssä on monia mahdollisuuksia sovittaa työtä oman elämän muuttuviin tilanteisiin. Kaiken pohjana on luottamus, henkilöstöjohtaja Merja Ranta-aho Elisalta kertoo.

Elisalla joustot voivat näkyä vapautena valita oma työnteon paikkansa ja aikansa, työvuorojen suunnittelussa tai vaikkapa työskentelynä vaihtelevilla paikkakunnilla. Opiskelu onnistuu työn ohella ja moninaisissa perhetilanteissa löytyy erilaisia ratkaisuja.

Great Place to Work -tutkimus osoittaa, että yhteistyö, joka on myös yksi Elisan arvoista, ohjaa vahvasti päivittäistä työtä ja näkyy kaikessa tekemisessä. Kollegoja arvostetaan ja työyhteisö koetaan tasavertaiseksi.

Elisa on Euroopan tasollakin poikkeuksellisen suuri yritys Great Place to Work -tutkimuksen parhaiden työpaikkojen kärkijoukossa.

Kannustava kokeilukulttuuri, jonka keskiössä ovat asiakkaat

Elisalla on tehty vuosia määrätietoisesti työtä hyvän työpaikan ja -kulttuurin kehittämiseksi. Henkilöstölle annetaan vastuuta, heitä kannustetaan kokeilukulttuuriin ja rohkaistaan oppimaan. Yhteistä on halu tulla jatkuvasti paremmaksi asioissa, joita asiakkaat arvostavat. 

Pitkäjänteisestä kehitystyöstä laadun parantamiseksi ja erinomaisuuden rakentamiseksi Elisa palkittiin viime viikolla myös Suomen laatupalkinto -tunnustuksella.

– Sitoutunut henkilöstö luo laatua asiakkaille. Kiitos siitä, että olemme pystyneet rakentamaan yhden Suomen parhaista työpaikoista, kuuluu kaikille elisalaisille, Ranta-aho sanoo.

Kehitykseen Elisaa kannustavat paitsi tunnustukset ja asiakkailta saatu palaute, myös jatkuvasti muuttuva toimiala.

– Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa on toimialaltamme useampi yritys. Tämä osoittaa sen, että ala on myös yleisesti kiinnostava ja pidetty työpaikka, hän jatkaa.

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro.  Tarjoamme myös digitaalisia palveluita kansainvälisille markkinoille. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Tarjoamme ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan digitalisoimiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtajana Elisa on edelläkävijä uusien verkkoteknologioiden ja -innovaatioiden, kuten 5G:n, kehittämisessä. Yhteistyö mm. Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 185 000. Liikevaihto vuonna 2018 oli 1,83 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 800. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj