Nimityksiä Elisan johtoryhmään

Elisan johtoryhmän jäsen Vesa-Pekka Nikula on nimitetty nimikkeellä johtaja, Henkilöasiakasyksikkö. Nikulan vastuualueena on Elisan kuluttajaliiketoiminta ja hän raportoi toimitusjohtaja Veli-Matti Mattilalle. Nikula on toiminut viimeksi johtajana Elisan johtoryhmässä vastuualueenaan Tuotanto.

Sami Komulainen on nimitetty Elisan johtoryhmän jäseneksi nimikkeellä johtaja, Tuotanto. Komulaisen vastuualueena on Elisan tuotanto ja hän raportoi toimitusjohtaja Veli-Matti-Mattilalle. Komulainen on toiminut viimeksi johtajana Elisan Tuotanto-yksikön johtoryhmässä vastuualueenaan Verkkopalvelut.

Asko Känsälä jatkaa Elisan varatoimitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä, vastuualueenaan Strateginen kehitys.

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden edelläkävijä. Asiakkaanamme on 2,8 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota, ja kattavassa verkossamme on yli 6,2 miljoonaa liittymää. Yhteistyö mm. Vodafonen kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Viro, tarjoamme digitaalisia palveluita myös kansainvälisille markkinoille. Elisan osake on noteerattu Nasdaq Helsingissä, vuonna 2018 liikevaihtomme oli 1,83 miljardia euroa ja henkilöstöä 4 800. Vastuullisena suomalaisena markkinajohtajana toimintaamme ohjaa toiminnan jatkuva parantaminen. Lisätietoja www.elisa.fi, Facebookissa @elisasuomi ja Twitterissä @ElisaOyj