Telia tuo markkinoille edulliset ja ympäristöystävälliset kierrätyspuhelimet

Telia tehostaa älypuhelinten uudelleenkäyttöä tarjoamalla asiakkaillensa mahdollisuuden hankkia hyväkuntoisia käytettyjä laitteita. Tarkistetut, kunnostetut ja kahden vuoden takuulla varustetut Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat ympäristölle ystävällisempi vaihtoehto laadusta ja eduista tinkimättä. Pilottihanke tukee Telian maaliskuussa julkistettuja ilmastotavoitteita.

”Tarkistettu, kunnostettu ja kahden vuoden takuulla varustettu Telia Recycled -kierrätyspuhelin on ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto uudelle. Kierrätetty ei tässä tarkoita huonolaatuista vaan olemme varmistaneet laitteiden kunnon perusteellisesti. Hinta on luonnollisesti edullisempi, mutta edut ovat samoja kuin uudellakin laitteella”, sanoo Telia Recycled -hankkeen projektipäällikkö Joonas Panttila.

Jokaisen Telia Recycled -kierrätyspuhelimen akun kunto sekä toiminnot on testattu ammattilaisten toimesta ja ennen pakettiin päätymistä puhelin on myös huollettu ja putsattu perusteellisesti käytön jäljistä. Puhelimen voi maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Sille voi myös hankkia laitevakuutuksen vahinkojen varalle. Kierrätyspuhelimen ostajalla on siis käytössään samoja etuja kuin uudenkin laitteen ostajalla.

”Tarjoamme luotettavan tavan hankkia käytetty laite. Kun kerran käytetty ei jää kertakäyttöiseksi, on se loppujen lopuksi niin asiakkaan kuin ympäristönkin etu”, Panttila summaa.

Kierrätettyjen laitteiden valikoimassa on tällä hetkellä kuusi erilaista puhelinmallia, jotka ovat Telian liittymäasiakkaiden hankittavissa valituista myyntipisteistä eri puolilta Suomea.

Asiakkaiden toiveista alkunsa saanut pilottihanke tukee yhtenä konkreettisena esimerkkinä Telian ilmastotavoitteita, jotka konserni julkisti maaliskuun lopussa. Yhtiö tavoittelee vuoteen 2030 mennessä nollapäästöjä ja jätteettömyyttä koko arvoketjussaan, aina alihankkijoista asiakkaisiin.

”Telia Finlandin ympäristötyön keskiössä ovat toiminnan energiatehokkuuden parantaminen, kasvihuonepäästöjen vähentäminen sekä jätteen määrän vähentäminen kiertotalouden avulla. Telia Recycled -kierrätyspuhelinten ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon ja ottaa heidät mukaan yhteisiin kiertotaloustalkoisiin”, sanoo Telia Finlandin yritysvastuujohtaja Eija Pitkänen.

Voit lukea lisää Telia Companyn ilmastotavoitteista  täältä: Telia Company sets bold environmental goals

Telia Finlandin viime vuoden ympäristöraporttiin voi tutustua täällä: Ympäristöraportti 2018

 

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori. Autamme luomaan uudenlaisia yhteyksiä ja haluamme helpottaa sinun, yrityksesi ja yhteisösi arkea. Pitkä historiamme Suomessa alkaa jo vuodesta 1855. Sijoitamme joka vuosi suomalaisiin yhteyksiin noin 200 miljoonaa euroa, tarjoamme töitä noin 4000 ihmiselle ja työllistämme välillisesti tuhansia muita.

Vuoden 2018 lopussa noin 4,3 miljoonaa liittymäasiakasta oli valinnut meidät operaattorikseen. Olemme osa kansainvälistä Telia Companya, joka toimii 9 maassa Norjasta Turkkiin. Maailmanlaajuisten yhteyksien ansiosta tarjoamme sinulle parhaat palvelut missä ikinä liikutkin. Tervetuloa mukaan osoitteessa www.telia.fi.