Tuletko työkaveriksemme?

Meillä on näköalapaikka edunvalvonnan maailmaan sinulle, joka nautit tiedon tuottamisesta, analysoinnista ja sen mahdollisimman havainnollisesta jakamisesta muille. Tehtävä on osa-aikainen äitiysloman sijaisuus.

FiCom on suomalainen digialan edunvalvoja, jonka tavoitteena on edistää jäsentensä liiketoimintamahdollisuuksia ja parantaa alan ja koko Suomen kilpailukykyä. FiComin jäsenet ovat yhteiskunnan digitaalisen ja teknologisen kehityksen toteuttajia.

Edunvalvontatyömme perustuu faktoihin, joiden ylläpidosta haluamme sinut vastaamaan. Jos haluat olla mukana tukemassa Suomen digikehitystä, FiComissa on siihen mahdollisuus: monipuolinen tehtävä tiedonhankinnan ja -hallinnan parissa. 

Edellytämme sinulta valtiotieteellisen, yhteiskuntatieteellisen, informaatio- tai data-analytiikka-alan opintoja tai muuta vastaavaa ajantasaista ammatillista osaamista, yleisimpien toimisto-, tilasto- ja visualisointiohjelmistojen hallintaa sekä innostusta osallistua digialan viestintään. Käyttämämme julkaisujärjestelmän (WordPress) hallinta on etu.

Työskentelyaikasi on 40 % ja voit sovittaa työn joustavasti esim. opintojesi oheen. Työn aloitus on elokuussa 2022 ja kesto alustavasti kesäkuuhun 2023. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Mukavat ja kannustavat työtoverit, mahdollisuus etätöihin, modernit työvälineet sekä toimipiste Helsingin Etelärannassa odottavat sinua.

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 31.5.2022 mennessä osoitteeseen info@ficom.fi


Lisätietoja:

  • Elina Ussa, toimitusjohtaja (etunimi.sukunimi@ficom.fi, p. 045 269 7711)
  • Riikka Vaaja, tietoasiantuntija (etunimi.sukunimi@ficom.fi, p. 044 305 6027)